POWERED BY REVOLUTION SLIDER

Соопштение за промена на процедура за постапување по приговори од крајни корисници

Почитувани, на ден 06.03.2014 година на сила стапи нов Закон за електронски комуникации (“Сл.Весник 39/2014”), согласно новиот закон се менува процедурата за постапување по приговори  од крајни корисници.

Повеќе

Агенција за електронски комуникации

aek logoАгенцијата за електронски комуникации е основана како независно регулаторно тело на пазарите за електронски комуникации, cо цел пазарот на електронски комуникации да се регулира на систематски начин.